Menü Bezárás

Hűtőkocsi kölcsönzés

hűtőkocsi bérlés

Ha olyan helyzetben van, amiben hűtőkocsit szeretne bérelni, Budapest belvárosában található hűtőkocsi parkunk olcsó és hatékony megoldást kínál. Jelenleg két típusból választhat hűtőkocsit, egy Mazda E2200 hűtőkocsi és egy hűtődobozos Fit Ducato lehet segítségére abban, hogy nagyobb mennyiségű romlandó élelmiszert szállíthasson esküvőre, céges rendezvényre vagy fesztiválra. A hűtőkocsi bérlése egyszerűen és kényelmesen megoldja a szabadtéri vendéglátást, az elektromos hűtőrendszerrel rendelkező hűtőkocsi a motor járatása nélkül képes működni, 220 voltos hálózatról, így biztosítva a kívánt hőmérsékletet. A hűtőkocsi kölcsönzés díja minden esetben tartalmazza a kötelező biztosítás és az adók költségeit, valamint naponta 300km futásteljesítményt.

Amennyiben cége számára szeretne kölcsönözni, szükséges egy három hónapnál nem régebbi cégkivonatot, egy aláírási címpéldányt, bélyegzőt és ha Ön nem aláíró személy, akkor egy meghatalmazást is hoznia a személyes iratokon túl és a Határautó kölcsönzőnél kiválaszthatja az Önnek megfelelő autót.

Határautó - hűtős furgon

Mazda 2200 hűtőkocsi

Kicsi helyigény, nagy teherbírás, kompakt méretek. Így összegezhetnénk a háromszemélyes, oldalajtós, 10m3-es raktérrel rendelkező Mazda 2200 dobozos hűtőkocsi előnyeit, mely elsősorban városon belüli szállításra praktikus. A 220 voltos hálózatról is használható hűtő és a +3C°-os Thermo King hűtőrendszer garantálja, hogy az áru a kívánt hőmérsékleten érjen célba, és maradjon is így, ameddig szükséges. Ennek a típusnak a kölcsönzése belföldre napi 13.000, külföldre naponta 17.000 Ft-ba kerül.

Fiat Ducato dobozos hűtőkocsi

Fiat Ducato hűtőkocsi bérlése esetén garantált a kényelem és praktikum, hála az 1400 kg-os terhelhetőségnek, a 220 voltos hálózatról is működtethető hűtőnek és a 11,9m3-es raktérnek. Ezt a típust hosszabb utakra is ajánljuk, hiszen kényelmes utasterében három személy is gond nélkül elfér egymás mellett. A Fiat Ducato esetében a hűtőkocsi kölcsönzés díja belföldre napi 18.000, míg külföldre 22.000 Ft-ba kerül.

Autót venni vagy bérelni?

Amikor valaki úgy dönt, autót szeretne vásárolni és fenntartani, szembesül azzal, milyen sok pénzbe kerül ez, külön figyelmet kell fordítani a karbantartásra, biztosításra, útdíjakra. Ma már az olcsó autóbérlés jobban megéri, mint a saját autó fenntartása. Ez nyilvánvalóan igaz olyan esetekben, amikor alkalmi használatra van szükség a gépjárműre, a mi áraink mellett állandó használatra is érdemes autót kölcsönözni. Ráadásul a bérleti díjat is elszámolhatja költségként!

Az autóbérlés menete

A Határautó Autókölcsönzőnél lehetőség van autót vagy teherautót bérelni, de akár hűtőkocsi bérlés kérdésében is tudunk segíteni. Kölcsönzőnket Budapesten, a Határ út és a Soroksári út kereszteződésénél találják meg, az OMV benzinkútnál találja, ahol hétköznapokon 9-18 óra között, szombaton 9-13-ig állunk rendelkezésére. Telefonon (06305530063) vagy e-mailben (autoberles@hatarauto.hu) is elérhetők vagyunk, forduljon hozzánk bizalommal!

Az autókölcsönzéshez csupán néhány dologra van szükség: ha Ön elmúlt 21 éves, hozza magával személyi igazolványát, lakcímkártyáját és jogosítványát, és a kaució, valamint a bérleti díj kifizetése után viheti is a járművet!